Dimineata este noua noapte

uite ca locul asta a inceput sa-mi creasca la inima. Dupa ce m-a enervat foarte mult cel invecinat cu La Mama, cel de la Universitate (descoperit acum un an) imi da o complet alta idee. Nu stiu exact de ce, este altfel amanajat si oamenii par ceva mai amabili si grijulii.

O chestie am observat in dimineata asta in schimb! Faptul ca recesiunea va atinge o mica majoritate din tara, pentru ca la cat de „nu avem bani” suntem parcarea de la Universitate este plina de masini, iar cafenelele la care am fost nevoit sa fac un popas ( neprogramat) erau pline. La 10 fara un pic. Foarte frumos.

Pai de ce mai ne facem probleme. Locuri de parcare (pe strazile laturalnice) erau. Deci in nici un caz nebunia si tigania constant prezenta la Universitate seara. Dimineata este noua noapte.

Update: au si wireless functional. (la celalalt nu era)

2 răspunsuri to “Dimineata este noua noapte”

  1. al2lea Says:

    Suna bine… „dimineata e noua noapte”… imi place.
    Eu ma intreb mereu, cine mai lucreaza si de unde vin banii… toata lumea e pe strada la 10 dimineata. Si pare ca nimeni nu are altceva de facut, decat sa umble pe starda. Odata, pe vremuri, la ora 22 incepea „ziua de noapte”… lume multa pe starda, cafenele pline. Unde se duc oamenii acum noaptea? Eh, ce stiu eu, asta era in Brasov, in timpul studentiei mele… cum ziceam si cu alte ocazi… sunt depasit, nu mai inteleg lumea de azi…

  2. dvictor Says:

    cred ca acum lumea se tot pacaleste ca „lucreaza mobil”. Ca ei toti au laptopuri si telefoane wireless multiproductive. Dar adevarul este ca… mobil… ajungi doar maxim de 2-3 din 15 ori sa faci treaba buna. 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: