imi place lumea

este aproape ironic sau paradoxal tot ce se intampla

pe hi5 vezi statusurila tipe in versuri ce incep  cu „dragostea este ca vantu… ” si la galerii mai scote un san afara…

Am avut un contact major cu Hi5 si diferite forme de cocalarism in ultimele saptamani (job stuff) si pot spune ca sunt un om complet. Imi cunosc targetul oricare ar fi acesta.

Incercati-ma hai! Inca de pe siteuri de socializare realizezi o realitate crunta.

Tipa de mai sus vorbeste aspirational visand spre feti frumosi calare pe 400 cai ai unui BMW 550i dar se multumesc cu a face sex neprotejat cu oricine prinde in jurul blocului. In schimb, intre timp strange bani si ii sparge ORIUNDE apuca si poate. Nu stie ce sunt alea bloguri sau complicatii gen scandal ca nustiucine din online a facut spam pe adresa personala a nustiucui… si consuma orice consuma florin salam sau ce vede in reclamele Dansez pt tine. Target her bitches!


Pe cand cei inteligenti (macav-ar tata), voi sunteti un target mai greu, voi plecati cu un mare NU in gura. Aspirati spre acelasi BMW, poate diesel si va cacati pe voi intr-un stres de munca si lucruri care nu conteaza si uitati sa va distrati nu faceti decat sex cu 4-5 straturi de protectie cu amanta/amantul si spre deloc cu sotul/sotia … voi consumati tot ORICE dar doar daca apartineti unui grup care consuma acelasi lucru. La voi este complicat pentru ca ati fost invatati ca a critica este modul cel mai bun de a aparea public si poate chiar sa te admire secretara de la firma. (stati fara griji pt ca exista oricand optiunea sa injuri un blogger mare). DA, voi cititi bloguri, stiti multe… sunteti elita, sunteti destepti si aveti solutii pt absolut orice, faceti si vanzari si marketing doar ca va place sa stati ca si secretar/a undeva.Este si o mica problema ca sunteti putini si in timpul liber dormiti.

Si mai sunt ratati ca mine care ruleaza cateva zeci de mii prin firme fara sa demonstreze ceva concret pana la un faliment. Mi-e greu sa ma autocaracterizez prea mult din cauza narcisismului.

Macar daca as fi fost cocalar as fi fost mai linistit. Ma angajam si eu, faceam merdenele. Citeam, imi spalam luna Dacia 1310 si ii puneam un casetofon furat de prin targ, jucam fotbal cu baietii, puneam benzina de 10 ron, ascultam manele cu cei de la bloc  si ce or mai face astia.

Mai sunt profile dar pe astea am vrut sa le evidentiez acum pentru ca suntem o tara pierduta

Da, sunt nervos. Sunt pierdut de orice alta reactie inafara de violenta.

Ma cheama Adrian si ma enerveaza lumea cand ma confunda cu altcineva.

Post introdus cu eticheta Marketing. Ca sa nu regret acest post pot sa zic ca este citat din cineva

Etichete:


%d blogeri au apreciat asta: