Ce ne conduce viata? energie,destin,zei/semizei?

Avand in vedere ca scriu un blog post pe tema aceasta inseamna ca m-a scormonit enorm acest subiect.

Ce va ghideaza pe voi in viata ca eu sunt impotmolit in concepte?

Nu inteleg si nu cred ca voi intelege cum sa imi ghidez viata dupa o concretizare ‘fictiva’ a unor puteri paranormale. Stiu ca paradoxal, nu le exclud existenta si nici nu le urasc.

Daca viitorul este prezis cu o ansa sau citit in carti sau decis de zei sau destin, de ce sa mai traiesti? Daca ai cheat codes de ce sa mai joci?

In schimb apar si cazuri de genul iei o decizie bazata pe X. Daca iese e bine, daca nu, iese inseamna ca ai pus intrebarea gresita sau nu ai stiut sa ceri. Doar eu vad ceva ciudat aici?

Ce ma doare cel mai tare este ca daca am succes, este vorba despre o energie pozitiva si nu despre ochii mei zdrente si ora 5 dimineata atinsa aproape zilnic. Ma mahneste sincer asta, e pacat de cat m-am chinuit pentru ca realmente m-am chinuit (si stiu ca se putea si mai rau)

Refuz sa fiu tarat in jocul acesta si refuz cand oamenii intra in propriul meu templu sa scormoneasca. (prin templu vreau sa zic cap, dar suna mai adecvat tonului)

Atentie, nu sunt extremist, spre exemplu consider ca sunt forte pe care nu le intelegem! De la Flacara violet pana la ce mai vrei tu, o fi ceva acolo, nu le injur. Dar este drum lung pana sa-i atribui vre-o vina sau vre-un succes si mai ales sa imi afecteze deciziile de business.

Si ce ma supara mai tare este ca ajung sa ma afecteze fara sa vreau anumite lucruri.

Eu nu vad rostul sa traiesti daca sti ce o sa vina si in acelasi timp (paradoxal din nou) vad rostul sa traiesti chit ca sti ca o sa mori.

Si o zic cu o sinceritate pura si fara intentia de a jigni pe cineva ca:

Ar fi dezamagitor sa aflii ca toti care au reusit au avut energii sau zei aproape de ei cand fac asta, ar lua toata pasiunea din viata, ar stoarce viata din viata.

Concluzie nu am inca. O sa mai editez articolul asta si scuzati eventualele greseli l-am scris de undeva aiurea si nu l-am recitit.

UPDATE1: Nu pot sa nu imi aduc aminte de cartea The Secret care dupa ce a fost citita de niste pampalai, tot ce au inteles este ca trebuie sa fie super fericiti ca au bloguri si scot 5 euro pe luna din adsense. Nici macar unul dintre ei nu s-a pus sa munceasca mai mult si sa spere ca poate o sa-i iasa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: