DCshop.ro face arogante? Cumperi ceva nou da folosit?

Eu de cand m-am ars impreuna cu prietenii mei cu pcmadd.ro nu mai aleg refurbished niciodata

Sti ce e ciudat? ca pareau un super magazin asa per total.

Detalii nu sunt la mine ci aici: http://livelyf1.blogspot.com/2011/11/dcshopro-refurbished-vandut-ca-nou.html si un ecou aici: http://www.melk.ro/2011/11/sa-nu-cumparati-de-la-dcshopro.html

Reclame

Etichete:

5 răspunsuri to “DCshop.ro face arogante? Cumperi ceva nou da folosit?”

 1. Alin Says:

  Aşa-aşa, mai zi şi tu că nu ai mai alege niciodată refurbished şi pune sare pe rană 🙂
  Merci de link! 😉

 2. dvictor Says:

  🙂 Acum nu ai ce face! Asta a fost, eu am rulat cam 2 ani cu un refurbished cu vreo 3 drumuri la garantie. Dar per total a rezistat. Daca l-ai cumparat refurbished corect, in cutie cu ceva plastic pe el nu cred ca o sa fie ca la pcmadd.

 3. dvictor Says:

  oricum e nasol ca se fac manarii de gen de la magazine pe care le consideram serioase 🙂

 4. Maio Sistem S.R.L. Says:

  Compania are foarte multe anunturi de angajare pe ejobs sau bestjobs si nu specifica nicaieri ca este vorba de vanzarea produselor KIRBY. Probabil au o reputatie proasta si anuntul lor nu duce la ideea ca au nevoie de vanzatori ambulanti, in anunt spun de distributie, salariu fix + comision, dar, stie toata lumea despre ce este vorba. Eu dupa ce am fost contactat pentru interviu, am cautat date despre MAIO SISTEM S.R.L. si nu am gasit nimic! Am revenit la nr. de tel. 0770674383 ( 0770 674 383 ) sa cer mai multe informatii, si o doamna a spus ca este vorba despre produse electrocasnice, de unde am dedus imediat ca este vorba de Kirby (lor le este rusine sa spuna numele la marca) si pana la urma operatorul lor a fost nevoit sa recunoasca. Poate ajuta pe alte persoane, neinteresate sa devina vanzatori ambulanti de aspiratoare la 2000 Euro si sa piarda vremea de pomana pe la interviuri neinteresante. Atitudinea angajatorului este una hoata, probabil incearca sa „iti spele creierul” la interviu.

  • RUSINE MAIO SISTEM SRL, NU KIRBY! Says:

   Confirm cele de mai sus, inca au anunturi active si cadeam in aceeasi plasa daca nu gaseam postarea din forum. Maio Sistem S.R.L. este una firmele fantoma care incearca sa racoleze personal pentru kirby! Ce e kirby? un aspirator de 2000Euro pe care trebuie sa il vinzi prin spam, adica deranjand oamenii la locuintele lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: